top of page
IMG-8665.jpg

Em dic francina ribas vicente i vaig nèixer amb un cap inquiet i enamorada de la fotografia.

desde ben petita que tinc devoció per les imatges. esperava que el meu pare es deixés la càmera per casa per poder-la agafar, remenar les opcions que tenia, fer 4 fotos i editar-les amb els recursos que tenia.

Quan vaig cobrar el meu primer "sou", vaig comprar-me una càmera compacte per internet, SEMPRE LA PORTAVA A SOBRE I FOTOGRAFIAVA QUALSEVOL COSA QUE EM SEMBLAVA INTERESSANT.

 

AL CAP D'UNS ANYS EM VAIG COMPRAR UNA NIKON REFLEX, ERA LA NENA MÉS FELIÇ DEL PLANETA, QUEDAVA AMB AMIGUES PER ANAR A FER FOTOS, REUNIA A LA FAMÍLIA PER PODER-LOS FOTOGRAFIAR, FEIA EXcURSIONS I capturava TOT EL QUE ELS MEUS ULLS VEIEN. 

A CASA SEMPRE HI HA HAGUT MOLTA ESTIMA PER LES FOTOGRAFIES, EL MEU AVI TAMBÉ ANAVA SEMPRE AMB LA CÀMERA A SOBRE, TENIM MOLTÍSSIMES FOTOS DE PETITS GRÀCIES AL MEU PARE. VEIA COM ENS SENTIEM TOTS QUAN MIRAVEM AQUELLES FOTOS I QUAN RECORDAVEM LES HISTÒRIES QUE HI HAVIA DARRERE D'AQUELLES imatges I EM SEMBLAVA MÀGIC EL QUE ENS PODIA FER SENTIR UNA SIMPLE FOTO.

VAIG COMENÇAR A PRESCINDIR DE LA FOTOGRAFIA "PREPARADA" I DE PAISATGES PER FOTOGRAFIAR HISTÒRIES, HISTÒRIES QUE CONEIXIA, D'ALTRES QUE M'IMAGINAVA. I VAIG DESCOBRIR QUE AIXÒ EM FEIA FELIÇ.

NO SÉ EXPLICAR-ME AMB PARAULES I ÉS PER AIXÒ QUE FAIG FOTOGRAFIES, ESPERO TRANSMETRE-US EL QUE HE SENTIT MENTRE LES FEIA.

 

DISFRUTEU!

bottom of page